Geplaatst op 1 Reactie

Dé Meubeltrends voor 2021 | interieur met smaak

feng shui kleuren hoe gebruiken

Welke kleuren en trends zijn hot in 2021? Van haard tot kleur, Nørdmade slaat de kop op de nagel voor 2021!

Hedendaagse open haarden.

Ja, open haarden zijn een eeuwige zaak, maar het lijkt erop dat de belangstelling van mensen voor open haarden exponentieel groeit, zowel voor binnen als buiten. Niet alleen de sfeer wordt beter maar tijdens de koude wintermaanden is het spektakel van een knetterende haard extra gezellig.


Vertikale tuinen.

Natuurlijk groen in de woonkamer en het terras is het afgelopen jaar een enorme trend in decoratie. Nieuw hier is de opkomst van mensen die op zoek zijn naar een groen plafond of een groene muur van vloer tot plafond. Zoekresultaten tonen + 287% toename in de zoekopdrachten hierover. Waarom geen kruidentuintje in de keuken als je daar de plaats voor hebt?


Textielkunst.

Een andere decortrend die in 2020 zeker enorm zal zijn, is textielkunst. Het aantal zoekopdrachten is zelfs gestegen met + 1718% en het is een microtrend die voortkomt uit de trend van zachtheid, dat wil zeggen een onderzoek naar zachte en gezellige elementen om het interieur warmer en gastvrij te maken.

textielkunst afbeelding muurbekleding en artwork

Feng Shui kleuren.

De wat? Feng Shui komt uit een 3000 jaar oude filosofie die het geluk erg kan beïnvloeden. Daarom is hier de kleurcombinatie erg belangrijk. Wij tonen even een foto en daar de exacte pantone kleur bij. Ons aanbod aan zetels en stoelen past hier perfect in.


Mosterd geel.

De gewaagde geel-kleur voor dit nieuwe jaar is mosterdgeel, met extra zoekopdrachten tot +45%. Dit geel is een zachtere en warmere versie met een subtiele oranje gloed. Veel gemakkelijker in het interieur te integreren dan je denkt, mosterdgeel is ook de kleur van deze maand op https://www.italianbark.com/ (bekende website).

Tip: Onze gouden raad, hou het subtiel en toch gewaagd! Bekijk zeker onze Bailey zetel eens.

Summary
Dé Meubeltrends voor 2021 | interieur met smaak
Article Name
Dé Meubeltrends voor 2021 | interieur met smaak
Description
Welke kleuren en trends zijn hot in 2021? Van haard tot kleur, Nørdmade slaat de kop op de nagel voor 2021!
Author
Publisher Name
Nordmade
Publisher Logo

1 gedachte over “Dé Meubeltrends voor 2021 | interieur met smaak

  1. Hallo,
    Wij zijn geïnteresseerd in de lampen op de foto met de gashaard en de grote houten tafel. Het zijn twee grote lampen met strepen. Is het mogelijk ons hier meer info over te geven en de bestelmogelijkheden? Wij zouden twee stuks nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *