Geplaatst op Geef een reactie

Prachtig huis in een donker palet

Een zeer donkere vloer zoals die in dit Zweedse huis kan er soms zwaar uitzien in combinatie met witte of lichte muren. In deze ruimte zijn de muren geschilderd in een mooie grijstint, waardoor de schuine lijnen van het witte plafond worden geaccentueerd en het contrast met de donkere vloer wordt verzacht. De lichte karpetten in zowel de slaapkamer als de woonkamer breken ook het oppervlak van de vloer en verzachten de look.

Ik hou van de manier waarop de kunstprints opvallen op deze muurkleur en in de keuken kun je mijn eigen ‘Crinkled no.1’ kunstprint vinden, waar ik zo blij mee ben. De slaapkamer heeft een klein kantoor aan huis, dat in de nis van het dakraam is geplaatst en ik hou van de combinatie van het warme textiel op het bed, dat mooi contrasteert met de koelere grijze muurkleur.

Vormgegeven door Kristina Cuvier voor Alvhem

Inspiratiebron: Source

Summary
Article Name
Prachtig huis in een donker palet
Description
Een zeer donkere vloer zoals die in dit Zweedse huis kan er soms zwaar uitzien in combinatie met witte of lichte muren. In deze ruimte zijn de muren geschilderd in een mooie grijstint, waardoor de schuine lijnen van het witte plafond worden geaccentueerd en het contrast met de donkere vloer wordt verzacht. De lichte karpetten in zowel de slaapkamer als de woonkamer breken ook het oppervlak van de vloer en verzachten de look.
Author
Publisher Name
Frederick Alonso
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *