Kwaliteitsgarantie

Bij Nordmade werken we rechtstreeks met onze fabrieken om ervoor te zorgen dat ze eerlijke handelsproductie uitvoeren en zorgen voor goede werkmethoden en de beste productiemethoden. In veel gevallen investeren we ook in onze partnerfabrieken, die betalen voor nieuwe machines en ontwerpmatrijzen om u de hoogst mogelijke standaardmeubels te bieden, zodat u geen compromis hoeft te sluiten op kwaliteit, wanneer u minder betaalt.

We zijn van mening dat we de laagste prijs / kwaliteitverhouding bieden voor al onze designmeubelen in vergelijking met onze concurrenten op internet. Ons bedrijfsdoel is om mooi designermeubilair te leveren tegen een betaalbare prijs zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Kwaliteit staat voorop en de prijs is naar onze mening erg waardig.

GELD TERUG GARANTIE

Omdat we zoveel vertrouwen hebben in onze producten, bieden we volledige gemoedsrust bij elke aankoop.

Al onze producten worden geleverd met een volledige 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie als u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. Dus je bent hoe dan ook gedekt.

We bieden ook een fabrieksgarantie van 2 jaar op al onze meubels, afhankelijk van de algemene voorwaarden.

U kunt ook komen kijken voordat u koopt in verschillende showrooms in België, maar laat ons van tevoren weten wat u juist zoekt zodat wij u kunnen laten weten waar u kan bezichtigen of om een ​​bepaald product te bekijken, zodat we het voor u zeker voor handen hebben.

Monsterstalen zijn ook op aanvraag beschikbaar voor stof, leer en kunstleer, evenals stalen voor kleurstalen voor onze metalen en plastic producten.

secure certificate