Retourbeleid

Verandering van hart? Nordmade is hier om te helpen.

Hoewel we hopen dat u tevreden zult zijn met uw Nordmade-artikelen, weten we dat u ze soms moet terugsturen. Als u dit doet, heeft dit beleid alle informatie die u nodig heeft om te weten. Dit beleid is van toepassing op alles wat u bij Nordmade koopt.

U WIL VAN GEDACHTEN VERANDEREN?

Dat is geen probleem. We bieden u graag een volledige restitutie voor de meeste producten, zolang dit binnen de retourperiode valt. U moet de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Om uw geld terug te krijgen, stuurt u het artikel binnen deze periode gewoon naar ons terug. Neem hiervoor meer informatie over hoe u dit doet.

IS UW BESTELLING FOUT OF BESCHADIGD?

We doen ons best om ervoor te zorgen dat alles perfect aankomt, maar als dat niet het geval is, is ons klantenserviceteam hier om u te helpen. We hebben fotografisch bewijs nodig voor eventuele defecte of beschadigde goederen voordat we een vervanging kunnen regelen. Stuur een e-mail naar info@nordmade.eu als er een probleem is met uw bestelling.

EEN BESTELLING TERUGZENDEN.

We hebben alle originele verpakking en accessoires nodig om te worden meegenomen in de retourzending. We kunnen ervoor zorgen dat een label (barcode) naar u wordt verzonden om het artikel terug te sturen naar een lokale winkel, fabrikant of adres. De items moeten worden verzonden in de originele verpakking voor de terugkeer. Hou hier aub rekening mee tijdens het openen van de verpakking, snij voorzichtig de plakband los zonder te diep te snijden en open de verpakking met alle nodige zorg. Ook het samenstellen van uw bestelling kan ervoor zorgen dat u uw nieuw meubel schade toebrengt. Zorg voor uw bestelling alsof het een kind is en behandel alles met grote voorzichtigheid en veiligheid.

Als u een artikel retourneert omdat u van gedachten bent veranderd, is er misschien een aftrek van uw teruggave als deze is beschadigd of wordt gebruikt dan redelijkerwijs wordt verwacht. Gemaakte leveringskosten worden niet terugbetaald.

We kunnen een hervervolgingsvergoeding van 10% toepassen bij het retourneren van uw bestelling. Dit zal gebaseerd zijn op de staat van de producten.

We betalen de originele bezorgkosten niet terug. Neem contact met ons op voor het retouradres en zorg ervoor dat u de gegevens van uw klantbestelling bij het pakket vermeldt, aangezien we de geretourneerde goederen zonder deze niet kunnen verwerken.

RETOURKOSTEN

Let op: we bieden geen gratis retourservice voor ongewenste items, voor EU artikelen geldt een minimum van € 10,95 per doos of ruil. U kunt het item zelf terugzenden of we kunnen ervoor zorgen dat er een label voor u wordt verzonden om het artikel terug te sturen naar een lokale retourwinkel. Neem contact met ons op en wij zullen u informeren over de incassokosten.

ONTVANGEN VAN UW RESTITUTIE

We betalen uw geld terug op dezelfde manier als waarop u voor uw product heeft betaald.

Met kredietkaart of bankpas – uw geld keert terug naar dezelfde kaart.
Geef maximaal 5 werkdagen de tijd om de teruggave in uw account weer te geven.
Via bankoverschrijving – Alle terugbetalingen van bankoverschrijvingen gaan terug naar dezelfde bankrekening van zodra wij de items ontvangen hebben in de staat zoals beschreven in de voorwaarden.

UW WETTELIJKE RECHTEN

Maak je geen zorgen, niets in dit beleid beïnvloedt je wettelijke rechten.